top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Izel Fenerci

Dev İtalyan Markası, Jag Club'ın Sahibi Ahmet Polat ile çalışmayı seçti.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre Ahmet Polat’ın sahibi olduğu Jag Club, el yapımı ürünleriyle tanınıyor. Ürettiği ayakkabılar Türkiye ve dünya pazarında da talep görüyor.

Habere göre İtalya’nın dev marka toptancılarından Intermode Grubu’nun patronu Angelo Lacagnina, Uzak Doğu’dan yürüttüğü ürün tedariğinde Türkiye’ye gözünü çevirdi ve Ahmet Polat’a işbirliği teklif etti.


Telefon görüşmeleri ile başlayan işbirliği süreç hızlandırdıktan sonra Polat'ın

İtalyan konsolosluğundaki vize işlemlerini halledip uçakla önce Bologna’ya oradan Floransa’ya geçtiği belirtildi. Kendisini bizzat Angelo Lacagnina karşıladığı ve şirket merkezindeki buluşmada taraflara Intermode’un baş tasarımcısı Dennis Mariona da eşlik ettiği açıklandı.


Toplantı ardından Polat, Türkiye’ye Intermode’un ayakkabının yanı sıra şapka ve çorap siparişi ile döndü. İlk etapta modeller üretileceği. Ardından seri üretime geçileceği belirtildi. İtalyan grup, ilk etapta ayakkabıda 135 bin adetlik sipariş verdi ardından 150 bin çorap, 25 bin de şapka siparişine imza atıldı.


Intermode'un bünyesinde Givenchy Paris, Plein Sport, Trusardi gibi markaların olduğu biliniyor. Ayrıca Intermode Calvin Klein, Armani gibi markaların da dünyada bölgesel temsilcisi olarak faaliyet yürütüyor.

Jag Club'ın Müşterileri arasında ise önde gelen siyasetçiler ile birlikte iş insanlarından son evlilik törenindeki siparişi ile Prens Charles da bulunuyor.




32 görüntüleme0 yorum
ASAP Logo beyaz.png

Subscribe to Receive Our Latest Tech News

About Us

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

© 2023 by TNO. Proudly created with Wix.com

bottom of page