top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Izel Fenerci

Miu Miu'nun Bale Ayakkabıları ve Birkenstock'un Boston Clog’u 3. Çeyrekte En Popüler İki Ürün Oldu.

Lyst'in son Index raporuna göre Miu Miu'nun bale ayakkabıları üçüncü çeyreğin en iyi ürünüydü. Küresel moda alışveriş uygulaması, Miu Miu'nun bale ayakkabılarının bu dönemde aramalarda %1,100'lük bir artış gördüğünü gösterdi. Lyst raporda, Sydney Sweeney, Rosalía ve Bella Hadid'in giydiği gibi, bu ürünler "baletcore" ve "noughties" canlanma "indie-sleaze" trendlerinde oynuyor. Ayakkabı ile kalan Birkenstock'un Boston terliği, Lyst'in çeyrekte en popüler ikinci ürünü oldu. Rapor, stilin birden fazla perakendecide birden fazla renk seçeneğiyle büyük ölçüde tükendiğini gösterdi. Bu aynı zamanda ayakkabının beşinci İndeks görünümünü de işaret ediyor.

Ugg'ın Taz terlikleri, Adidas Samba spor ayakkabıları ve Gucci'nin atlı mokasenleri de görünürde topuklu ayakkabı olmadan endekse girdi. Q3'ün en popüler markalarına gelince, Gucci üst üste ikinci çeyrekte en üst sırada yer alırken, Prada, Valentino, Miu Miu, Fendi, Diesel ve Versace ilk on içinde yukarı doğru ilerliyor. Prada için yapılan aramalar bu çeyrekte %44 artarak markayı ikinci sıraya ve yaz boyunca logolu kolsuz bluz, imzalı naylon aksesuarlar ve güneş gözlüklerine yönelik yoğun talep sayesinde şimdiye kadarki en yüksek Endeks sıralamasına taşıdı. Bu hamle, Balenciaga'yı önceki çeyrekte iki numaradan dördüncü en popüler marka haline itti. Dahası, Prada'nın kardeş markası Miu Miu iki sıra birden sıçrayarak beşinci sıraya yükseldi, Dior altıncı, Fendi yedinci ve Diesel sekizinci sırada yer aldı ve onu dört sıra gerileyerek dokuzuncu sıraya düşen Louis Vuitton izledi. Versace, büyük ölçüde Paris Hilton'un Eylül ayında podyum şovunu yürütmesinin ardından marka için yapılan aramalardaki %2.000'lik artış nedeniyle bir sıra yükselerek on numaraya yükseldi.

Lyst ayrıca Matthieu Blazy'nin yaratıcı liderliğindeki Bottega Veneta'nın Kalimera çantasına olan yüksek talep nedeniyle 30 Eylül'de sona eren çeyrekte altı sıra yükselerek 11. sırayı alarak en hızlı büyüyen marka olduğunu gösterdi. Breakout Brands adlı yeni bir kategori, ilk 20 grafiğin dışında en hızlı büyüyen markaları öne çıkarıyor. Çeyrek için Coperni, Jaded London ve Chopowa Lowena'yı içeriyorlardı. Lyst Endeksi, modanın en popüler markalarının ve ürünlerinin üç aylık bir sıralaması.

Endeksin arkasındaki formül, Lyst'in 200 milyon alışveriş yapan veritabanını ve platformda ve platform dışında aramalar, ürün görünümleri ve satışlar dahil olmak üzere çevrimiçi davranışlarını dikkate alıyor. Marka ve ürün sıcaklığını takip etmek için formül, üç aylık bir süre boyunca dünya çapında sosyal medyadan bahsetmeleri, etkinlik ve katılım istatistiklerini de içeriyor. Beş yıl önce endeksin piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez, en popüler ürün listesi, müşterilerin erkek ve kadın giyimde en çok aradığı, yorum yaptığı, istek listelerine ve sepetlerine eklediği 10 moda öğesinden oluşan ürünler cinsiyetsiz ürünler oldu.


9 görüntüleme0 yorum
ASAP Logo beyaz.png

Subscribe to Receive Our Latest Tech News

About Us

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

© 2023 by TNO. Proudly created with Wix.com

bottom of page