top of page
  • Izel Fenerci

Türkiye Ayakkabı ve Yan Sanayi Firmaları Vietnam’a gezi düzenliyor.

İstanbul Sanayi Odası tarafından, 22-25 Mayıs 2023 tarihlerinde, Vietnam / Ho Chi Minh şehrine yönelik olarak Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayii üreticilerini kapsayan "Sektörel Ticaret Heyeti” organize edilmesi planlanıyor.

Vietnam sanayi odasının evsahipliğinde düzenlenen gezide ayakkabı yan sanayi tesisleri ve ayakkabı fabrika gezileri ve alım heyeti organizasyonu düzenlenecek.

İso Ülkenin Vietnam pazarındaki payını artırmak amacıyla düzenlenecek söz konusu Ticaret Heyeti kapsamında Vietnamlı firmalar ile ikili görüşmeler organize edecek ve pazar ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili bilgi almak için görüştüğümüz İSO Komite başkanı Kubilay Kaban şu bilgileri ekledi;

“Heyete katılmak isteyen firmaların ekteki başvuru formunu eksiksiz doldurması gerekiyor.

Son başvuru tarihi 3 Mart 2023 Cuma mesai bitimine kadar osaricay@iso.org.tr adresine başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Detaylı bilgi için Özge SARIÇAY’a ulaşabilirler

Tel: 0212 292 21 57 / 172”

 Başvuru Kesinleşmesi İçin Yapılması gerekenler;

Başvurunun kesinleştirilmesi için, organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfında uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen, masrafların Bakanlık desteği dışında kalan kısmına istinaden avans mahiyetinde, İstanbul Sanayi Odası'nın aşağıda bilgileri yer alan döviz hesabına, heyete bir kişi ile katılacak firmalar için 2.100 ABD doları, heyete katılacak aynı firmadan ikinci kişi için 1600 ABD doları ödeme yapılması gerektiği bilginize sunulur. (Katılımcının iptal etmesi durumunda iade yapılmamaktadır.)

Katılımın onaylanmasını teminen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Akbank Beyoğlu Şubesi (Şube kodu: 39), (Iban No: TR35 0004 6000 3900 1000 0250 99), Swift Kodu: AKBKTRIS DOLAR hesabına, ödeme yapılması gerektiği bilginize sunulur.

Fiyata vize dahil değildir.

Yeşil Pasaport sahipleri Vietnam'a vizesiz seyahat etmektedir.


 

 

24 görüntüleme0 yorum
bottom of page