top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • Izel Fenerci

Under Armour, Yapay Zeka ile Geliyor.

Seçkin mağazalarda, marka depolarında ve satış noktalarına sunulacak olan Fit teknolojisi çözüm sağlayıcısı Volumental, şirketin yapay zeka destekli ayak tarayıcılarının yeni bir self-servis sürümünü kullanıma sunuyor. Şirket, "alışveriş odaklı bir mağaza içi deneyimi için özel olarak tasarlandığını, müşterilerin bir düğmeyi tıklatarak kendi ayak ölçülerini alabileceklerini ve telefonlarında en uygun ayakkabı önerilerini alabileceklerini, bu da ayakkabı seçmeyi ve satın almayı kolaylaştırdığını" söyledi.

Lansman, bu yıl, spor malzemeleri segmentindeki seçkin perakende mağazalarında, satış noktalarında ve marka evlerinde Under Armour ile bir beta testiyle başlıyor. Teknoloji ideğer önerisinin hem müşteriler hem de perakendeciler için faydaları büyük.

Volumental bugüne kadar 36 milyon fit taradı ve verileri, ayak taramasının taranmış alışveriş yapanların, taranmayan alışveriş yapanlara göre iki kat daha fazla satın alma oranıyla ve yüzde 32,5 daha yüksek ortalama işlem oluşturarak müşteri deneyimini iyileştirdiğini gösteriyor. sonuçların ayrıca getirilerde yüzde 25'lik bir azalma gösterdiğini de sözlerine ekledi. Volumental CEO'su Alper Aydemir, self servis tarayıcıların özel ayakkabı perakendecilerinin kullandığı teknolojiyi daha birçok perakende segmentine taşıyacağını söyledi. Aydemir, Farklı mağaza formatlarında, hizmet ortamlarında ve personel modellerinde ayakkabı perakendecileriyle çalıştıktan sonra, alışveriş yapanlar için hem yenilikçi hem de kullanımı kolay, self servis etkin bir alışveriş deneyimine ihtiyaç olduğunu fark ettik. Bu çözüm, tüm montaj deneyiminde varsayımları ortadan kaldırıyor ve alışveriş yapanların daha uygun sonuçlarla daha akıllı ve daha hızlı satın alma kararları vermesine yardımcı oluyor." Ek olarak, kişiselleştirilmiş öneriler özelliğinin daha ilgi çekici bir müşteri deneyimi yarattığını, perakendecilerin envanteri çok daha akıllı bir şekilde yönetmesine olanak tanıdığını ve sektörün karşı karşıya olduğu büyük getiri sorununu çözmeye yardımcı olduğunu söyledi. Şirket, self servis tarayıcıların mağaza içindeki özel ortak markalı alanlarda olacağını söyledi. Volumental, "Dokunmatik ekranlar, müşteriye kullanım talimatlarının yanı sıra neredeyse anında, mükemmel uyan markalar ve stiller hakkında kişiselleştirilmiş boyut önerileri sağlayacak" dedi.


16 görüntüleme0 yorum
ASAP Logo beyaz.png

Subscribe to Receive Our Latest Tech News

About Us

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

© 2023 by TNO. Proudly created with Wix.com

bottom of page